Weer in Volendam

NIVO POLL

Vindt u dat de gemeente de sluitingstijden van de horecazaken in de gehele gemeente moet verruimen naar 03.30 uur?
  • 0% JA
     
  • 0% Geen mening
     
  • 0% NEE
     
Vindt u dat de gemeente de sluitingstijden van de horecazaken in de gehele gemeente moet verruimen naar 03.30 uur?

Event agenda

Woensdag 30 km-route 4-daagse

10 juni 2012

Woensdagavond was het redelijk mooi weer tijdens dag drie van de Steur Avond-fietsvierdaagse. De route ging via Monnickendam, Zuiderwoude en Broek in Waterland en daarna weer terug naar Volendam.
Ook dit was weer een mooie en afwisselende route door ons prachtige Waterland. Deze dag werd tevens de langste afstand gefietst, namelijk 30 kilometer.
Mede omdat af en toe het zonnetje tevoorschijn kwam was het de mooiste fietsdag.
Donderdagetappe 4-daagse in de regen
De hele donderdag was het redelijk mooi weer geweest. Toen om 18.00 uur de vierde dag van de Steur Avondfietsvierdaagse van start ging, begon het te regenen.
Via de Hoogedijk te Katwoude werd naar Mon-nickendam, Ilpendam, Purmerbuurt en Edam ge-fietst. Onderweg bij de stempelpost kregen de sportievelingen ranja en ‘n appel aangeboden.
Onder het fietsen door waren er enkele fikse buien. Er werd een route afgelegd van 29,3 km en de finish was weer bij Succes Schoonmaak.


 Meer nieuws:

SITEMAP

Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van informatie op deze site is, behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van www.nieuw-volendam.nl niet toegestaan.
© Drukkerij Nivo BV, Volendam. Alle rechten voorbehouden. e-mail: [email protected]