't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Familiedrukwerk


Geboorte-, Huwelijks- en Jubileumkaarten
Al jaren vele jaren zijn wij dealer voor geboorte-, huwelijks- en jubileumkaarten van bekende merken als Belarto, RPI/Family Cards en Buromac. De kaarten zijn online te bekijken en te bestellen via:

www.belarto.nl

www.familycards.nl

www.buromac.nl

Mooier is het natuurlijk om de kaarten in het echt te zien en voelen. Bij De Nivo in de Burg. van Baarstraat 42 liggen de boeken met geboorte-, trouw- en jubileumkaarten voor u klaar om thuis rustig uw keuze te maken. Onze collecties onderscheiden zich in papierkwaliteit en afwerking t.o. van de meeste 'internet' kaartjes.

Baby v/d maand
Als u bij Drukkerij Nivo de geboortekaartjes bestelt en laat drukken, dan maakt u elke maand kans op het winnen van een leuke prijs. Uit de gedrukte kaartjes wordt er maandelijks eentje getrokken en de "Baby van de Maand" krijgt een mooi bloemstuk van Bloembinderij Roses & More uit de Krokussenstraat en een rijkelijk met kadootjes gevulde Pampertaart van Parfumeriehuis Gerro & Esther in De Stient. Tevens komt er een artikeltje met foto in de Nivo en op NIVO-TV te staan.

Kerstkaarten - zakelijk en particulier -
Zodra het einde van het jaar nadert, bent u in onze drukkerij in Volendam aan het juiste adres voor uw zakelijke kerstkaarten. Naast de bekende merken bieden wij een ruim aanbod in onze "eigen collectie". Van prachtige foto's van een ondergesneeuwd Volendam of Edam maken wij de mooiste kerstkaarten. Met een kaart van Drukkerij Nivo maakt u indruk op uw relaties.

Onze kerstkaarten collectie is online in te kijken bij onze leveranciers:

www.star-cards.nl/nivo
www.belarto.nl/producten/kerstkaarten
www.buromac.com/nl-nl/kerst/kerstkaarten
kerstkaarten.familycards.nl/welkom/

Voor vragen over drukwerk:
drukwerk@nieuw-volendam.nl

0299-364830

Openingstijden:
Ma 07.30 - 18.00 uur
Di t/m vr 07.00 - 18.00 uur
Za 07.00 - 12.00 uur