Algemeen

Partner content

Waar moet je opletten bij het uitkiezen van een refurbished iPhone?

Steeds meer mensen kiezen er voor om duurzamer te leven. Dit doen ze overigens niet alleen voor het milieu, maar ook voor hun gezondheid. Hierbij kun je denken aan minder vlees consumeren, overgaan op groene stroom, kiezen voor ledverlichting of vaker elektronische apparaten een langere tijd uitzetten. Duurzamer leven kun je ook door middel van je smartphone doen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een refurbished iPhone, deze hype zal je vast niet ontgaan zijn namelijk. In dit artikel zal je lezen waar je nou op moet letten bij het uitkiezen van een refurbished iPhone.

Het eerste punt waar je goed op moet letten is de prijskwaliteitsverhouding van de refurbished iPhone. Er zijn namelijk verschillende kwaliteitsgradaties te verkrijgen met elk een andere prijs. Refurbished iPhones kunnen namelijk gebruikerssporen bevatten, waardoor de prijs lager zal liggen. Wanneer je besluit te kiezen voor een refurbished iPhone 8 die er als nieuw uitziet, zal je iets meer moeten betalen.

Het tweede punt waar je goed op moet letten bij het uitkiezen van een refurbished iPhone zijn de verschillende aanbieders op de markt. Het is namelijk belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare aanbieder. Probeer zo veel mogelijk aanbieders met elkaar te vergelijken op basis van de beoordelingen die een aanbieder krijgt van haar klanten. Wanneer je merkt dat een aanbieder weinig goede beoordelingen krijgt, kun je beter kiezen voor een andere aanbieder. Een goede aanbieder kun je ook herkennen aan een webshop keurmerk of het refurbished keurmerk. Zo weet je zeker dat je kwaliteit krijgt.

Het derde punt waar je op moet letten bij het uitkiezen van een refurbished iPhone zijn de garantievoorwaarden. Hierin maakt een bedrijf namelijk duidelijk hoelang de garantietermijn is en welke onderdelen wel of niet onder de garantie vallen. Bij betrouwbare aanbieders wordt er vaak twee jaar garantie gegeven op een refurbished iPhone. Zo ben je beter uit dan bij een nieuw toestel. Daarnaast heb je het recht om je aankoop binnen 14 dagen te retourneren. De meeste aanbieders hanteren zelfs 30 dagen.

|Doorsturen

Uw reactie