't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Boek “Dé winkelstraten van weleer: Lingerzijde en Kleine Kerkstraat”

Kerkgebouw De Vermaning aan de Kaasmarkt te Edam, zat donderdagavond bomvol met zowat alle bewoners van de Lingerzijde en Kleine Kerkstraat. Hier vond de Algemene Ledenvergadering plaats van Buurtvereniging “Rond de Speeltoren”.

Om 20.00 uur begon de vergadering en die duurde een uur. Na de pauze, waarin een drankje en hapjes werden geserveerd, volgde de presentatie van de nieuwste Edamse uitgave, namelijk het boek “Dé winkelstraten van weleer: Lingerzijde en Kleine Kerkstraat”. Onder auspiciën van Buurtvereniging “Rond de Speeltoren” hebben de buurtbewoners Maisa van der Kolk en Frans Kuiper, een prachtig boek van bijna 100 pagina’s samengesteld van de twee belangrijkste winkelstraten van Edam, vol leuke anekdotes en wetenswaardigheden, opgefleurd met foto’s uit het verleden.

|Doorsturen

M.Wilms-de Winter

2018-07-18 11:18:42

Op 11 april jl. heb ik € 12,50 aan uw vereniging overgemaakt voor het boekje "Winkelstraten Lingerzijde enz."met vermelding van het verzendadres Duinoordstraat 6 2023 WD Haarlem. Ik heb tot op heden niets ontvangen. Als oud inwoner van Edam wil ik dit boekje heel graag hebben! Ik hoop het nu spoedig alsnog te ontvangen!

Uw reactie