Algemeen

Aanleg van nieuw riool op de Bootslot

Sinds enkele weken zijn medewerkers van Kok Infra met groot materiaal aan het werk op de Bootslot en Dukaton. In de groenstrook naast het wegdek en de vijver wordt een nieuw riool aangelegd.

 

Diepe gleuven worden uitgegraven voor het plaatsen van de rioolbuizen met een grote doorsnede. Met behulp van de hijsarm van een graafmachine worden de buizen op de juiste plaats in de uitgegraven kuilen gehesen en vervolgens bevestigd. Mede door het regenachtige weer is het een fikse modderbende op de Bootslot.

De brug richting het Gouden Slot was tijdens de werkzaamheden af en toe afgesloten als er hijs- en graafwerk plaatsvond. Met hekwerken is de groenstrook afgesloten zodat kinderen niet bij de diepe uitgegraven gleuf kunnen komen. Het is een omvangrijke klus die nog wel een tijdje zal gaan duren.

|Doorsturen

Johan

2019-12-02 15:10:14

Dit werk is met de bouwvakvakantie nog steeds niet klaar vrees ik. Letterlijk en figuurlijk aanmodderen daar. En maar blijven kloteren op die brug. Eerst eens een man of tien personeel inzetten in plaats van drie man nu, die ook nog vaak halve dagen werken.

Uw reactie