't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Avontuurlijk vermaak op het Waterdamkamp

Woensdag was de tweede dag van het Waterdamkamp, waar 230 kinderen aan deelnemen. Op het terrein van zwembad “De Waterdam” zijn 22 grote tenten en een partytent geplaatst. In samenwerking met Sportcentrum Atlas en Avontuurlijk Volendam is een zeer gevarieerd programma samengesteld.

Dinsdag was er sporten met diverse activiteiten door Sportcentrum Atlas. Woensdag was er een spannende avonturendag. De jongens en meiden konden skiën over het water van het zwembad.
Samen met begeleiders van Avontuurlijk Volendam werden vlotten gebouwd waarmee over de vijvers gevaren werd. Ook was er een spannend pijlboogschietenspel. En daarnaast was het super mooi weer.

|Doorsturen

E. Kwakman

2017-08-25 15:56:18

Erg veel herrie gehoord vannacht tot een uur of vier. Aan de buren te horen hebben meer mensen daar last van gehad. Ik vraag me af of dat soort overlast nou echt nodig is om zo'n kamp te laten slagen.

N. Zoen

2017-08-26 11:07:04

Als ze het maar gezellig hebben gehad die ene dag van het jaar.

Broeckgouwer

2017-08-27 20:26:40

@Nachtzoen
Ben het niet met u eens. Eind groep 8 sluiten ze de basisschool af met een schoolkamp en een feestweek/afscheidsfeest, dan is er nog wel een feestje in de buurt om het begin van de bouwvak te vieren, gevolgd door een luxe vakantie met alles erop en eraan. Dan de Slobbeland- en Waterdamkampen, waarna de bouwvak afgeloten wordt met buitenevenementen die hun weerga niet kennen en straks hebben we de kermis ook nog. Dan hebben we het niet meer over "die ene dag in het jaar", toch? Zo zielig zijn de Volendammer kindertjes niet.
Terug naar de nachtelijke overlast: er zijn naar mijn mening grenzen en daar is het Waterdamkamp deze keer duidelijk overheen gegaan, gezien ook de reacties elders op deze website. 's Nachts moeten mensen gewoon van hun nachtrust kunnen genieten en moet de leiding van zo'n kamp boven de kinderen kunnen gaan staan om aan te geven wanneer bepaalde grenzen bereikt zijn.

Uw reactie