't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Dode Hoek Project voor leerlingen van de basisscholen

Maandag om 8.30 uur ging het jaarlijks terugkerende ‘Dode Hoek project’ van start in samenwerking met de Verkeersouders van alle basisscholen in Volendam met Bart Smit’s Jan Keizer, de altijd geduldige en duidelijke chauffeur die de leerlingen van groep 6/7 uitleg geeft in en rond de vrachtwagen en Veilig Verkeer Nederland.

De start van het project was op de Vincentiusschool. Vervolgens ging de vrachtwagen langs bij de Jozef-, Kennedy- en Nicolaasschool in de ochtend en ‘s middags waren ‘t Kofschip en Blokwhere aan de beurt.
Één week later, op maandag 13 maart, komt chauffeur Jan Keizer met zijn vrachtwagen van Bart Smit nog langs bij de Spinmolen, Springplank, Zuidwester en tot slot de Petrusschool.

 

|Doorsturen

mark veldhuizen.

2017-03-11 13:57:52

kunnen ze mooi,de verkeersregels eens goed uitleggen en leren,wan,dat ontbreekt nogal,bij de vrolijkedammers.

mark veldhuizen.

2017-03-11 14:09:20

ook moeten de kinderen leren,dat ze geen!!!gebruik mogen,maken,van hun mobiele telefoon,als ze aan het verkeer deelnemen,want,dat lijdt nog steeds tot ongelukken,al,dan,niet met ernstige gevolgen,dus,er is nog een hoop te leren,aan de vrolijkedammer jeugd.

mark veldhuizen.

2017-03-11 19:46:25

kunnen de vrolijkedammers niet eerst getest worden,of ze kleurenblind zijn?,ze zien het verschil namelijk niet,tussen rood en groen,ze rijden namelijk nog steeds door rood!!.misschien is dat ook een idee?,succes in ieder geval.

mark veldhuizen.

2017-03-12 12:58:05

de boete voor het niet!stoppen,voor een zebrpad,bedragen e 730;+ 10 euro adminiestratiekosten!!.u bent gewaarschuwd!.

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties