't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Handbalrommelmarkt in Opperdam druk bezocht

Om klokslag 10.00 uur gingen de deuren van sporthal Opperdam open voor de jaarlijkse grote Handbalrommelmarkt. Vóór de sporthal stond weer de Handbalzweefmolen, waarin de kinderen gratis een ritje konden. Hier was ook een stand voor broodjes hamburger. De sporthal was weer vol met spullen gezet voor de verkoop.

Hier was een ware run op en de koopjesjagers konden hun slag slaan. Om 10.15 uur was er een optreden van Tambourskorps Volendam en het fanfare “Wilhelmina”. Om beurten werden nummers gespeeld. Bij de kramen was het dringen geblazen en veel spullen werden verkocht. In de hal voor de kantine was de jaarlijkse tombola. Mooie prijzen konden er gewonnen worden. Tevens kon men deelnemen aan raadspelletjes. Het was een gezellige nering in de Opperdam en vele leden en vrijwilligers waren actief om ook deze Handbalrommelmarkt weer tot een succes te maken.

|Doorsturen

Joop

2018-04-28 15:50:14

Leuk zo al die festiviteiten met koningsdag. Maar het allerleukste is toch wel dat op het Gouden Slot het feestseizoen op het daar aanwezige gras/partyveld op Koningsdag weer geopend werd met een daverend feest voor vele tientallen minderjarigen nog. De minderjarige jeugd kon zich weer uitleven met veel drank en keiharde muziek waar de rest van de buurt de hele dag en late avond van kon 'meegenieten'. Feestverhuur Volendam levert alle benodigde materialen zoals de feesttenten,muziekinstallatie etc. en komt de volgende ochtend de materialen voor het feest weer ophalen, makkelijk toch? Ouders, gemeente en politie kijken gewoon al tijden de andere kant op wanneer hier voor de zoveelste keer een illegaal feest vol drank (en wellicht andere middelen) keiharde muziek,waar ze op een muziekfestival zoals Lowlands nog wat van kunnen leren, vuurwerk en andere overlast in de openbare ruimte plaatsvindt. Wordt het niet eens tijd dat als je een feest een voor een mannetje of honderd wil geven je dan gewoon eens een Amvo afhuurt bijv. en niet steeds anderen tot in de wijde omtrek daar mee lastigvalt? 

Sijmen Wikkel

2018-04-28 16:28:06

Wijze woorden, Joop. Maar kijk uit hoor, voor je het weet sta je in ons "mooie" Volendam te boek als zeikerd en beginnen ze over zaken als "zeker nooit jong geweest" en zo. Want ja, Volendammers zijn meesters (en meesteressen) in het onder de mantel of achter de gordijnen houden van maatschappelijke (of liever: maatschappij-ontwrichtende) problemen.

Gaar

2018-04-28 17:59:45

Joop, groot gelijk. Wikkel, zeik niet zo gakbal.  

Uw reactie