't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Hoverboard Karts een rage onder de jeugd

Geregeld kom je kinderen rijdend in het straatbeeld tegen op een hoverboard kart. De karretjes worden voortgedreven op een accu en kunnen een snelheid van 20 km per uur halen. Afhankelijk van de snelheid waarmee gereden wordt kan er een half uurtje gereden worden en dan zijn de accu’s leeg. 

In de omgeving van de Burg. van Baarstraat rijden Coen Plat en Glenn Veerman met hun hoverboard karts rond. De karretjes zijn ook ’s avonds goed te zien, want er zit felle led-verlichting op. Verschillende capriolen kunnen met de hoverboard karts gemaakt worden. Daarvan gaven Coen en Glenn een demonstratie in het pand van de Nivo-redactie, waar natuurlijk helemaal top met de kleine karretjes gereden kan worden op een gladde vloer.

|Doorsturen

Sijmen Wikkel

2017-12-28 00:02:22

Het is te hopen dat deze hoverboard karts (in tegenstelling tot de hoverboards zelfs) wél wettelijk gezien de openbare weg op mogen. Die kans zit er nog in ook omdat hier zowaar een fysieke stuurvoorziening (of iets dat daarop lijkt) op zit. Het is ook te hopen dat de ouders van deze jongens goed verzekerd zijn en nog wat reservekinderen over hebben voor als deze uilskuikens de rijweg opschieten en platgereden worden. Lekker dom dus als je zo'n ding voor je zoon koopt. Maar ja , dan ben je natuurlijk wel van hem af en hebben alleen anderen last van hem... totdat je voorgoed van hem af bent en degene die over hem heen gereden is, een trauma voor het leven heeft. Kortom: we zijn weer "goed" bezig in "mooi" Volendam. Ga vooral zo door!

Griet

2018-01-05 14:52:58

ah! Onze azijnpisser is ook weer terug van vakantie. Zielepiet. 

Willem Wouters

2018-01-06 18:48:16

Tja. Nooit jong geweest. 

Uw reactie