't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Mgr. C. Veermanlaan na asfalteren weer deels opengesteld

Fase 1 van het asfalteren van de doorgaande busroute over de Mgr. C. Veermanlaan is (deels) afgerond. Zowat de hele Mgr. C. Veermanlaan, tot aan de Julianaweg, zal door KWS Infra geasfalteerd worden.

Als eerste werd het stuk gedaan tussen de Grote Ven en de Mgr. C. Veermanlaan. Zo kon de Schoklandstraat enkele maanden deels niet bereikt worden en moest het verkeer omrijden. Nabij de villa van de familie Henk Kras (waar voorheen het Kruispunt stond) is een grote rotonde aangelegd. Hiervan is de onderlaag nu geasfalteerd. Vorige week is dit deel van de Mgr. C. Veermanlaan weer opengesteld voor het autoverkeer. Komende vanaf de Torenvalkstraat kan men nu weer over de Schoklandstraat en de Grote Ven de Dijkgraaf de Ruiterlaan bereiken (bij sporthal De Seinpaal). Dat scheelt voor een hoop automobilisten een stuk omrijden. Nu wordt het stuk van de Mgr. C. Veermanlaan tot aan de Julianaweg onder handen genomen voor het asfalteren, zodat er in deze omgeving rekening gehouden moet worden met omleidingen.

|Doorsturen

Jaap

2018-05-13 15:16:31

Weggegooid geld Mgr Veermanlaan en de Zeestraat

Zeestraat was niks mis mee maar moet zonodig weer een berg met geld kosten En wat was er mis met de kruising in de Mgr Veermanlaan waar zonodig een rotonde moest komen Alleen asfalteren had genoeg geweest 

Maar lijst Kras moet zonodig al het belasinggeld verkwisten

Josef Dettelbacher

2018-05-16 23:40:34

Mee eens Jaap. Ook zag ik dat de verbinding die er op deze plek altijd was met de Schoklandstraat verdwenen is door er twee grote trottoirs voor te leggen. Het lijkt mij dat deze nieuwe rotonde in de Mgr. Veermanlaan door deze blokkade maatregel zijn laatste restje bestaansrecht heeft verloren. Dit is verkeer belemmeren i.p.v. laten doorstromen. Wederom een gevalletje gemeentelijk automobilistje treiteren.

Jaap

2018-05-18 15:16:37

Josef dat had ik nog niet eens opgemerkt zag ik vanmorgen Deze rotonde is de grotste miskleun van de eeuw

Koning

2018-05-19 07:28:56

wie wil er ruilen met de petrus school voor de blokwhere  school jaar 2019/2020?

Uw reactie