't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Nieuwe stoplichten geplaatst op de Heideweg

De stoplichten op de Heideweg zijn vernieuwd. Maandag werd met het vervangen van de oude verkeerslichten gestart. Er zijn nieuwe palen met stoplichten erop geplaatst. Woensdag werden de vier palen met zwart/witte vlakken beschilderd.

Deze stoplichten staan op een zeer druk punt. Hier is voor de fietsers en wandelaars de oversteek van de Heideweg naar het Donata Steurhof. Er zijn nog twee zebrapaden over de Heideweg, maar deze is voorzien van stoplichten, zodat er veilig overgestoken kan worden.
Nog voor het weekend werd het plaatsen van de nieuwe verkeerslichten afgerond op deze drukke in- en uitvalsweg van Volendam.

|Doorsturen

Smit

2017-08-13 14:14:03

Jammer voor de gebruikers dat vanaf fietspad/voetpad het stoplicht voor deze gebruikers veel te hoog staat. Dit was voor aanpassing ook het geval en nu nog. Ouderen of iemand met nekproblemen moeten een paar meter vanaf het licht staan om te zien of het op groen springt . Makkelijker had geweest om het licht aan de overkant te plaatsen, of lager en niet zo hoog op de paal. Of plaats een klein verkeerslichtje extra op de paal op ooghoogte.

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties