't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Schoonmaakactie van de Kennedyschool in Boelenspark

Zaterdag was de Landelijke Opschoondag in heel Nederland die door ‘NederlandSchoon’ georganiseerd wordt. Door de leerlingen van de Kennedyschool is de schoonveegactie woensdag al gehouden.

Na het speelkwartier om 10.45 uur trokken alle groepen van de school erop uit om het Boelenspark schoon te maken. Plastic handschoenen waren door de leerlingen aangetrokken en vuilniszakken werden uitgedeeld door de meesters en juffen.
In groepjes trokken de jongens en meiden door het park en klommen door de bosschages om daar het zwerfafval op te rapen en in de zakken te doen. In een half uur werd het hele Boelenspark schoon gemaakt en vele volle zakken afval werden afgevoerd.

|Doorsturen

mark veldhuizen.

2017-03-27 15:09:52

goed werk,laten,nu de volwassen vrolijkedammers,dit goede voorbeeld volgen,kunnen ze mooi de sloten ontdoen,van hun rommel,geen!overbodige luxe,zou ik zo zeggen.

Sijmen Wikkel

2017-03-29 03:10:45

Hele goeie actie! Maar jammer als het bij een eenmalige activiteit blijft. Dit zouden alle scholen veel vaker moeten doen. Om de mentaliteit en het milieubesef bij de kinderen blijvend te veranderen, zou er een langere termijn wedstrijdelement aan gekoppeld kunnen worden, zodat ze er (ook in hun vrije tijd) mee bezig blijven en ze geprikkeld worden doordat ze iets leuks kunnen winnen bij een bepaalde prestatie.

Uw reactie