't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Sloop van woning op Dril

Woensdag zijn de vakbekwame slopers van aannemingsbedrijf Havik B.V. aan de slag gegaan op het Dril. Naast het viaduct en Café Motje op het Dril 57 wordt het oude huis van Sterk, waar tot voor kort nog Rein Vogel in woonde, gesloopt.

Om een bouwvergunning te krijgen van de gemeente, daar is men jaren mee bezig geweest. Nu het bouwplan van een winkel met bovenwoning is goedgekeurd kon er met de sloop gestart worden. Nadat eerst de dakpannen verwijderd waren kon vrijdag een takelkraan van Havik ingezet worden. Vanuit de personenbak kon een medewerker de kopgevel van de vrijstaande woning met de trilboor slopen. Zodra de sloop van de woning is afgerond en de sloopmaterialen gescheiden zijn afgevoerd met containers kan gestart worden met de bouw.

|Doorsturen

Jojanneke Sterk

2018-02-13 15:41:12

Heel raar om te zien dat het huisje aan het Dril van mijn opa Sterk er straks niet meer zal staan. Het huisje waar mijn vader Hans Sterk opgroeide. Het huisje waar mijn vader en moeder na hun trouwen inwoonde bij mijn opa. Het huisje waar ik boven geboren ben. Het huisje waar ik zo vaak met mijn ouders en broertjes op visite kwam bij opa, zittend aan zijn tafel in de woonkamer. We hebben gelukkig mooie herinneringen maar het blijft een beetje een verdrietig gezicht....dag huisje op het Dril!!

Uw reactie