't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Steeds een bende bij de Mariakapel in het Boelenspark

Bij de kapel van Maria van het Water in de Boelenspark houdt zich vrijwel elke avond een grote groep jongeren op. Daar is op zich niks mis mee als ze hier bij elkaar zitten en er een praatje maken. Maar het wordt andere koek als ze er een rotzooitje van maken.

Lege blikjes en flessen bier, lege wietzakjes, peuken, patatzakken en andere rommel wordt op de grond gegooid. Ook worden er geregeld vernielingen aangericht. Elke keer als Hille Kok ’s morgens bij de kapel komt wordt ze er mistroostig van. Haar man Jan Kok kan dan telkens in de weer om de bende op te ruimen. Ouders let hier eens op!
Ook worden planten en bloemen, die Jan in de perkjes zet om de boel op te fleuren, kapot getrapt of zelfs eruit getrokken en weggegooid.

 

|Doorsturen

mark veldhuizen.

2017-03-20 10:31:11

wees gegroet maria,vol van genade,de heer is met u,gij zijt de gezegende,onder de vrouwe en gezegend is,de vrucht van uw schoot,heilige maria,moeder van god,bid voor ons zondaars,nu en in het uur,van onze dood amen.

mark veldhuizen.

2017-03-27 15:18:28

ook geen slecht idee,om,dat eens op te ruimen en dat tuig,die hier voor verantwoordelijk is,eens streng en stevig aan te pakken.

Uw reactie