't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Struiken geplaatst bij appartementenflat De Griend

Bij appartementenflat De Griend en Vomar Voordeelmarkt in de Broeckgouw is er geregeld overlast van hangjongeren. Al diverse keren zijn er vernielingen aangericht en laten ze veel rotzooi achter.

Ook houden ze zich geregeld op voor de entree van de flat, waar fietsen voor de toegangsdeur worden gestald. Geregeld is er geklaagd bij de gemeente of hier niet wat aan de overlast gedaan kan worden.
Om in ieder geval ervoor te zorgen dat er niet meer met brommers en fietsen over het voetpad voor de entree gereden kan worden, zijn dinsdag en woensdag door de gemeente struiken bij de flat geplant, zodat dit een beetje afgeschermd is. De bewoners van De Griend zijn er erg blij mee en ze hopen zo minder overlast te hebben.

|Doorsturen

T, van Voren

2017-04-18 03:18:42

Ja, die jeugd, dat weet wat. Krijgen portemonnees vol met geld mee van hun "ouders" om maar van ze af te zijn (want ze zijn zo lief en dat doen ze anders nooit hoor). In de parkeergarage daar onder de Vomar is het al geen haar beter. Er worden zakken snoep en blikken energiedrank of pakken yoghurttroep gekocht. Niet om te consumeren, maar om de boel te bevuilen. Zelfs geparkeerde auto's worden bevuild, gewoon uit pure hufterigheid. Er wordt ook gepist in allerlei hoeken. De stank is op sommige plaatsen niet te harden. Maar gek genoeg nog nooit één handhaver of politieagent gezien daar, behalve dan de wijkagent die soms een bespreking heeft in het CJG, maar ook niet meer doet dan lullen, koffie drinken en wegkijken van de groeiende problemen die er toch echt zijn in deze jonge wijk. Zal wel nooit anders worden... is blijkbaar het makkelijkst voor ze.

Uw reactie