Algemeen

Vrijwilligers Waterdamkamp getrakteerd op barbecue

Dinsdag ging op zwembad De Waterdam het Waterdamkamp van start voor 217 kinderen. Net als vorige jaren werd de grote groep vrijwilligers van deze kampweek getrakteerd op een barbecue.

Na de startdag met sportieve activiteiten was er vanaf 16.30 uur de barbecue die verzorgd werd door Werner Vlak. Met name zijn gerookte zalm was van onovertroffen kwaliteit en super lekker. Ook diverse vleeswaren werden op de barbecue door Werner Vlak bereid, die hierbij assistentie kreeg van Danny Hovestad. De vrijwilligers lieten zich de vlees- en visspecialiteiten lekker smaken en het was een super afsluiting van de eerste kampdag. Ook op donderdag met de slotavond van het Waterdamkamp werden door Werner Vlak voor alle kinderen stokjes saté bereid op de barbecue.

|Doorsturen

Broeckgouwbewoner

2018-08-26 14:28:10

Ja, het was weer een gróót succes, dat Waterdamkamp. Hallelujah! Vooral voor de bewoners van de Broeckgouw die vlakbij het zwembad wonen. In de nacht van 23 op 24 augustus hebben die namelijk (net als vorig jaar) geen oog dicht gedaan. Geluidsinstallatie lekker asociaal volop aan voor één of andere kwis tot twaalf uur 's nachts, waarbij de presentator ook regelmatig in de microfoon schreeuwde i.p.v. praatte. Niet normaal doordeweeks. En daarna liepen er tot een uur of twee nog groepen schreeuwende kinderen met zaklampen over het terrein. Dat dit mag midden in de bebouwde kom op een blakke donderdagnacht, is onbegrijpelijk. Doe dit de volgende keer even lekker tegenover De Zedde bij de waterzuivering of zo. Dan ga je pas echt op kamp... maar ja, dan moet de Volendammer kudde wel door het derde klaphek heen. Dus dat zal hem wel niet gaan worden.

Broeckgouw2

2018-08-28 09:50:23

@Broeckgouwbewoner: Uitstekend verwoord, niets aan toe te voegen.

Uw reactie