't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Zitbankjes voor hangjongeren in het Boelenspark

In opdracht van de gemeente is maandag een Jongeren Ontmoetings Plaats in het Boelenspark gecreëerd. De jongeren zaten geregeld op de bankjes naast de Maria-kapel. Daar werden diverse vernielingen aangericht en bleef er rotzooi op het pad achter.

Dit tot groot ongenoegen van Hille Kok, haar man Jan en de groep vrijwillig(st)ers, die steeds in de weer moest om de bende op te ruimen. De noodklok werd geluid bij de gemeente. Er is nu voor de jongeren een hangplek gecreëerd even verderop.
In het grasveld bij de vijver zijn twee zit/tafelbanken naast elkaar geplaatst, zodat de jongeren nu een JOP in het Boelenspark hebben. Hier kunnen ze dus samenkomen en heeft niemand er last van.

|Doorsturen

Sijmen Wikkel

2017-11-18 01:18:05

Ach gut... zitbankjes voor het lamlendige tuig. Valt me een beetje tegen dat ze er niet ook nog een 103 inch OLED TV en een Amerikaanse koelkast bij zetten voor die "lieve" jongens die met "respect" voor de omgeving alles altijd zo "netjes" achterlaten.

Verkeerd gedrag wordt tegenwoordig blijkbaar beloond. Vroeger konden ze een maand niet meer zitten als ze overlast veroorzaakten.

Piet Likke

2017-11-18 12:44:15

Kan iemand me de vergunning voor het bouwen van die kapel en dat kruis op gemeentegrond eens laten zien?

Uw reactie