't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Informatieavond 10 januari – behoud voorste kruisband na ruptuur


Ziet u vaak sporters met een gescheurde voorste kruisband? Of bent u geïnteresseerd in een nieuwe behandelmethode die het mogelijk maakt dat een voorste kruisband na een ruptuur weer zelf geneest? Kom dan naar onze informatieavond over de Ligamys-operatietechniek op dinsdag 10 januari.

In samenwerking met HV KRAS/Volendam organiseert Annatommie mc op 10 januari 2017 een informatieavond over de Ligamys-operatietechniek. Tijdens deze avond hoort u de nieuwste ontwikkelingen binnen de kruisbandchirurgie en vertelt orthopedisch chirurg Marina van Rhee u alles over het hechten van de voorste kruisband middels de Ligamys–operatietechniek en de voordelen van deze techniek voor sporters. Roel van Brakel, (sport)fysiotherapeut bij Annatommie mc vertelt u vervolgens over de aandachtspunten van het postoperatieve revalidatieprogramma. Als fysiotherapeut van het Nederlandse dames hockeyteam en expert in de begeleiding van (top)sporters, kent hij als geen ander de waarde van een snelle en volledige terugkeer op het sportveld.
De informatieavond duurt van 19.00 tot 20.30 uur en vindt plaats bij HV KRAS/Volendam op de Heideweg 4 in Volendam. Deelname is gratis. Meld je aan op de website van Annatommie.
Hier nog de link naar de website van Annatommie: https://annatommiemc.nl/evenementen/informatieavond-behoud-voorste-kruisband-na-ruptuur-op-10-01-2017-2/

 

|Doorsturen

Uw reactie