't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Open dag Sportcentrum B-Active Volendam – 22 april

Anderhalf jaar geleden werden Sportcentrum B-Active’s deuren geopend. Na een succesvolle start wordt er nog steeds hard gewerkt aan constante verbetering om hoge kwaliteit te bieden en behouden. Op 22 april aanstaande wordt er een open dag georganiseerd om de vernieuwde sportschool te laten zien en ervaren. Tijdens de open dag is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen, de sfeer te proeven en kennis te maken met onze trainingen en coaches.

Tijdens de open dag worden er verschillende evenementen georganiseerd:

Powerlift wedstrijd
Tijdens deze wedstrijd krijgt elke deelnemer 3 pogingen om zijn of haar maximale gewicht te liften. De 3 oefeningen die worden uitgevoerd zijn; bankdrukken, backsquats en deadlifts. Uiteraard is de winnaar degene met het hoogste gelifte gewicht. Ondanks de competitie is het voornaamste doel plezier en gezelligheid, dus kom langs om deze deelnemers aan te moedigen!
Winacties
Doe mee aan een van onze uithoudingsvermogen tests en krachtoefeningen en maak kans op het winnen van een gratis abonnement!
Max. pull ups
Max. Planken
Max. Time proteine bag hold 4kg
Op de open dag zal Rajani Ott van Healthy Rituals aanwezig zijn met een stand van haar Sapbar, die binnenkort geopend wordt op de Julianaweg. Hier kan iedereen kennis maken met de gezonde sapjes die hier zullen worden verkocht.
Over Sportcentrum B-Active Volendam
De kracht van Sportcentrum B-Active ligt bij de saamhorigheid en gezellige sfeer. Het is voor iedereen toegankelijk, ongeacht fitheid en leeftijd. Het instapniveau ligt laag; iedereen traint op eigen niveau. Door de gevarieerde trainingen en meedenkende trainers wordt er veel resultaat behaald. Sportcentrum B-Active heeft inmiddels 36 uur aan groepslessen per week, bestaande uit:
• B-Fit - De groepsles B-fit wordt iedere maandag t/m zaterdag minimaal twee keer aangeboden. De lessen variëren per dag. Hierin worden aspecten van gewichtheffen, conditietraining, balans en flexibiliteit verwerkt
• Bokstraining - Iedere dag wordt er minstens één kickboksles aangeboden. In de lessen wordt er veel aandacht besteed aan het aanleren en verbeteren van bokstechnieken en is er veel afwisseling tussen kracht- en conditieoefeningen. Ook bieden wij speciale lessen voor wedstrijdvechters.
• -Gladiator - In de groepsles Gladiator ligt de focus op het effectief trainen van het gehele lichaam binnen één uur op hoge intensiteit. Kenmerkend voor de Gladiator les is dat dit gebeurt in circuitvorm. De focus ligt op vetverbranding, het verbeteren van conditie en het opbouwen van spierkracht.
• B-Healthy - B-Healthy is een ideale les speciaal voor de 50-plussers of niet ervaren sporters. Tijdens deze les wordt binnen een uur het gehele lichaam getraind op een laag niveau. Er wordt voornamelijk op lichaamsgewicht getraind en dus met minimaal gebruik van materialen. Het voornaamste doel is het opbouwen van conditie en kracht en verbeteren van flexibiliteit en beweeglijkheid.
Ook is er onbeperkt mogelijkheid tot Personal Training. De trainers zijn gespecialiseerd in topsport, revalidatie, afvallen, fitter worden en het onderhouden van je lichaam. De gevarieerde trainingen zorgen voor een optimaal resultaat. Bovendien gaat personal training verder dan alleen de training. De persoonlijke begeleiding bestaat ook uit advies op het gebied van voeding en mentale coaching om een gezonde levensstijl na te streven.
Omdat de jeugd de toekomst is en wij veel waarde hechten aan de ontwikkeling van kinderen, bieden wij verschillende jeugdlessen:
Kickboksen is een hele goeie manier om kinderen fitter en atletischer te maken, maar ook voor het ontwikkelen van de motoriek en sociale vaardigheden. Daarnaast bouwen we aan hun zelfvertrouwen en respect. De minimale leeftijd voor kickboksen is 5 jaar.
Gladiator is een groepsles gefocust op het opbouwen van kracht en verbeteren van de conditie. Er wordt in circuitvorm getraind en kennis gemaakt met het gebruiken van fitnessmaterialen. Deze les is geschikt voor jeugd vanaf 12 jaar.

SPORTCENTRUM B-ACTIVE
http://sportcentrumb-active.nl
Slobbeland 40, 1131 AB Volendam

TELEFOON: (0299)407853
E-MAIL:  info@sportcentrumb-active.nl

OPENINGSTIJDEN:
Maandag – vrijdag: 7:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 8:00 – 15:00 uur
Zondag: 9:00 – 13:00 uur

|Doorsturen

Uw reactie