Ondernemend

Vacature

Chauffeur (CE) regio Groot Amsterdam / Productiemedewerker | Kras Recycling B.V.

Voor onze locatie in Volendam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime: Chauffeur (CE) voor regio Groot Amsterdam / Productiemedewerker.

Wie zijn wij?
Kras Recycling bestaat inmiddels 70 jaar en is daarin actief in het inzamelen, bewerken, sorteren en verhandelen van bedrijfsafvalstoffen papier/karton, folies en kunststoffen. Kras heeft 5 locaties in Nederland, 1 in België en een verkoopkantoor in Hong Kong. Daarnaast heeft Kras een deelneming in een recyclingfabriek in Kosovo, en in Circular Plastics, ketenregisseur in de circulaire economie voor plastics.

Kras is actief in een zeer dynamische sector en spil in het realiseren van een circulaire economie. Het is een wereldwijd speelveld en Kras is dan ook internationaal actief in meer dan 45 landen.

 

Wat ga je doen?
Voor onze locatie Volendam zoeken we een flexibel inzetbare Chauffeur. Voor een gedeelte van de week zal jij op één van onze vrachtwagens rijden maar graag maken we ook graag gebruik van jouw inzet in onze productiehal.

Wanneer je al overweg kan met een vorkheftruck dan ben je bij ons helemaal op je plaats.

Wanneer je op de vrachtwagen zit, rij je voor onze klanten in de regio Groot Amsterdam en breng je het materiaal onder andere naar Volendam waar het verwerkt door je collega’s. Jouw werkdag start om 6.00 uur in Volendam alwaar je de vrachtwagen ophaalt.

Wanneer je in de productiehal werkt dan wordt je ingezet op diverse werkzaamheden. Je kan, in overleg, ook ingezet op onze locaties Almere en Amsterdam.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een collega die zelfstandig zijn ritten kan rijden, klantenvriendelijk is, meedenkt over de planning en een flexibele instelling heeft. Het verkeer laat zich namelijk niet sturen en daardoor kan je dag wat langer worden dan gepland. Op de rustigere dagen kan je handen uit de mouwen steken in de productiehal dus je hoeft je bij Kras niet te vervelen.

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs CE en code 95
  • Flexibele instelling
  • Een aanpakker die niet bang is om zijn handen vies te maken

Wat bieden wij?

  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris
  • Opleiding – en doorgroeimogelijkheden binnen Kras
  • Een prettige werksfeer in een team met leuke collega’s

 

Kom jij ons team versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan?
Meer weten over de vacature? Benieuwd hoe een gemiddelde werkdag er uit ziet of gewoon vrijblijvend kennis komen maken? Neem dan even contact op met onze HR Functionaris op
06-303 69 223.

Jouw sollicitatie en cv kan je mailen naar:
Jvanligten@kras-recycling.com of sturen naar:

Kras Recycling B.V.
T.a.v. Jessica van Ligten, Postbus 251, 1130 AG Volendam

 

Bekijk hier de vacature in hoge resolutie.

|Doorsturen

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld


Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties