't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Reuzenrad staat al 25 jaar op de Volendamse kermis

Traditioneel wordt op donderdagavond, vóór de kermis op vrijdag begint, aan de kermismensen door de gemeente een borrel aangeboden in Charleston. Hierbij worden nog even de laatste puntjes op de ‘i’ gezet en de kermismensen een goede kermis toegewenst.

Na de raadsvergadering waren burgemeester Lieke Sievers en de wethouders Vincent Tuijp en Wim Runderkamp om 22.00 uur naar Charleston gegaan om even in gesprek te gaan met de kermisexploitanten. Onder het genot van een drankje en hapje werd even bijgepraat.
Er was ook een jubilaris. Jan Lamberink en zijn vrouw Kokkie Kroon komen al 25 jaar met hun Reuzenrad naar de Volendamse kermis. Zij kregen een oorkonde, bloemen en een visdelicatesse aangeboden.

|Doorsturen

wimschop

2017-09-11 19:50:13

altijd leuk  een jubileum  op de  volendamse kermis  janlambrink    enkokkie  kroon gefeliciteert en  op naar  de  50  jaar. 

Trijn van de Loefpupel

2017-09-12 03:05:36

Beste NiVo, komen er ook nog kermsifoto's van dit jaar op de website te staan? Vorig jaar stonden er een paar honderd op van vier dagen. Kale boel zo. En als jullie ze erop zetten, doe dan alsjeblieft wel even van die mooie grote en niet van die kleine thumbnailtjes waar je niks op ziet. Dank jullie wel alvast!

Uw reactie