't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Bouwhuis nu bij de Kennedyschool

Vorige week is in het Boelenspark bij de kiss-and-ride-plek van de Kennedyschool het Bouwhuis geplaatst. Het initiatief voor het Bouwhuis is van de aannemingsbedrijven Van der Gragt en Geel Ronitz. Zo willen zij de leerlingen van de basisscholen kennis laten maken met het bouwvak. Eerst heeft het Bouwhuis gestaan bij de Piramide in Edam, waar de leerlingen van deze school en de Trimaran, in de “bouwkeet” de lessen van 1,5 uur konden volgen die door Bekir Can gegeven worden. 

Tot woensdag 9 mei blijft het Bouwhuis in het park staan. In de promotiewagen kunnen de jongens en meisjes volop knutselen. Ze kunnen timmeren, zagen, rioolpijpen aan elkaar zetten, schroeven boren, puzzels maken, met een elektranet werken en een vogelhuisje maken dat ze mee mogen nemen naar huis.

|Doorsturen

Herman Offerman

2018-04-30 17:16:52

Niet alleen Schiphol werd getroffen door een stroomstoring... Sterker nog, op het Munnikveld en omgeving branden zeker al een week de straatlantaarns niet. Een hopeloos spookgebied tot gevolg. Niemand hoor je er over en bij de Gemeente blijft het stil. Je mag nu toch verwachten dat de mensen die hier wonen een compensatie op de gemeente belating krijgen!! We wachten af...

Uw reactie