't Bottertje
Lid worden
't Bottertje
Lid worden

Algemeen

Tijdelijk trap aan het viaduct Zeestraat/Dril

Tijdens de sloop van de woning op het Dril naast Café Ome Jan (voorheen Motje), werd de trap vanaf het viaduct Zeestraat naar het Dril verwijderd. Dit werd toch wel als een groot gemis ervaren, want de winkels en horecagelegenheden op het Dril zijn zo moeilijk bereikbaar.

Om dit probleem op te lossen werd in opdracht van de gemeente door Ronald Brouwer van Steigerbouw Volendam een tijdelijke trap hier geplaatst. Dinsdag om 07.00 uur zou het opbouwen van de stalen trap beginnen, maar omdat het toen plensde van de regen en er een hard wind stond, werd het werk uitgesteld tot 14.00 uur.
Om 17.00 uur kwam de trap klaar, maar er bleven nog wel hekken voor staan. Ook op woensdag kon de trap nog niet gebruikt worden. Er zal nog wel het een en ander aan moeten gebeuren, bijvoorbeeld een plateautje onderaan de brug, want de eerste/laatste trede zit nu 50 cm hoog. Je kunt je horloge erop gelijk zetten dat hier zo ongelukken gaan gebeuren. De trap zal ongetwijfeld veiliger worden gemaakt, want deze blijft er 9 maanden staan, dus ook met de kermis…

|Doorsturen

Uw reactie