Algemeen

Raam van bushokje wéér vernield

Het is toch in en in triest te noemen dat nu wéér een raam is ingeslagen van het EBS-bushokje op de Dijkgraaf de Ruiterlaan (nabij zwembad De Waterdam). Tijdens de jaarwisseling werd van dit bushokje een raam vernield met vuurwerk dat door baldadige knapen ontstoken was. Nu is op dinsdagavond met een steen wéér een raam kapot gegooid. Zodoende lag er een hoop met glasscherven woensdagmorgen op de grond. 

Het kost de gemeenschap weer een hoop geld om de schade te herstellen, dit naast het opruimen en de ergernis die het geeft. Echt een daad om trots op te zijn van dit warhoofd. Moeten ze later eens bij hen proberen als ze met hard werken een eigen huis hebben laten bouwen. En dan janken als een speenvarken….

|Doorsturen

Rob de Vries

2019-02-23 12:34:37

Beste Nivo, doe niet zo zweverig en stop met dit soort asogedrag "baldadig" te nomen. Als wij vroeger een beetje druk en ondeugend waren, noemde moeder ons 'baldadig'. Dit is wat anders, dit is gewoon bewust agressief crimineel gedrag. Ik snap niet dat hier geen werk van wordt gemaakt door gemeente en politie. Er zijn maar een paar plekken waar dit bijna elke week gebeurt. Dat is dus hier en op de Heideweg en ook nog wel eens in de Saturnusstraat. Is dat niet in de gaten te houden door handhaving of politie wat vaker een rondje te laten maken? Ik zie die stoere mannen op deze plekken namelijk bijna nooit. Wel in het centrum en dan heb je hem te pakken als je twee minuten te lang in de blauwe zone staat. En ja, in het Centrum voor Jeugd en Gezin vlakbij dit bushokje zie ik ze ook wel: binnen... om te vergaderen en koffie te leuten. Of hang eens een paar goede camera's op. Hoeft niet meer zo duur te zijn. Maar blijkbaar vindt men dit helemaal niet zo belangrijk en wil men dit gewoon niet oplossen. En dan vragen ze zich af hoe het toch kan dat de samenleving zo verloedert.

Uw reactie