Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Gezelligheid op de Sint Nicolaashof rommelmarkt

Regen, wind en kou zijn de perfecte weersomstandigheden voor een dagje struinen op een rommelmarkt. Hoe nat en druilerig het weer afgelopen zaterdag buiten was, zo warm en gezellig was het binnen in het Sint Nicolaashof. Hier vond de jaarlijkse rommelmarkt plaats georganiseerd voor alle inwoners en iedereen die simpelweg zin had om een kijkje te nemen.

n

De rommelmarkt opende ‘s ochtends om 10 uur de deuren en trok meteen een grote menigte. Naast diverse kraampjes met snuisterijen, van oude boeken tot kerstversiering, boden lokale winkels zoals Gerro & Esther, Het Chocoladehuys, Byoux Nancy, Regina’s voetensalon, Beauty By Michelle en Firma Runderkamp feestelijke inkopen voor de feestdagen aan. De verscheidenheid aan producten, van douchepakketten tot chocolade en sieraden, sprak velen aan. De rommelmarkt omvatte ook een loterij met tal van prijzen, die mede dankzij de gulle bijdragen van meer dan honderd lokale bedrijven een groot succes was.

 

Met de toenemende drukte betrokken steeds meer lokale bedrijven van Ondernemend Volendam zich bij het evenement. De opbrengsten van de rommelmarkt en de loterij zullen worden gebruikt ten behoeve van het gemak van de bewoners van het Sint Nicolaashof. Deze dag was een groot succes voor alle betrokkenen en werd positief ontvangen door de organisatoren.

 

Door: Michelle Tuyp

 

Fotogalerij