Adverteren

Wil jij jouw bedrijf laten opvallen en het gesprek van de dag zijn? Met meer dan 8.000 abonnees en 30.000 online bezoekers per week biedt de NIVO (Nieuw-Volendam) hét platform voor jouw commerciële boodschap en mogelijkheid om te adverteren. Ontdek hoe wij jouw naamsbekendheid kunnen vergroten en neem vandaag nog contact met ons op!

Word het gesprek van de dag!

Word het gesprek van de dag! Met meer dan 8000 abonnees is de wekelijkse Nivo (Nieuw-Volendam) al sinds 1939 de best gelezen krant binnen de gemeente Edam-Volendam. Je vindt Nivo ook op tv én online. Sterker nog, met meer dan 30.000 bezoekers per week is www.nieuw-volendam.nl een zeer succesvol en effectief platform. Niet alleen voor nieuws maar óók voor uw commerciële boodschap te adverteren.

Bedrijf in Beeld
Voor nieuwe- en bestaande bedrijven is onze zeer goed gelezen rubriek ‘Bedrijf in Beeld’ de beste manier om (meer) bekendheid te vergaren. In een -volledig door ons verzorgd- redactioneel artikel krijgt u uitgebreid de ruimte om uw onderneming te laten schitteren en het gesprek van de dag te laten zijn. Het artikel zal tevens worden doorgeplaatst op Social Media en op de NVO-website!

Interesse?
Neem contact op met ron@nieuw-volendam.nl of bel naar +31(0)299-364830.

Advies op maat

We horen graag of of we u kunnen helpen met naamsbekendheid, acties of andere doelstellingen, via welk medium dan ook!

Dat kan via advertenties in de krant, redactionele aandacht, berichten plaatsen op onze eigen social media kanalen, het verzorgen van social media advertenties vanuit uw eigen bedruijfsnaam en uiteraard het verzorgen van grafisch ontwerp en drukwerk.

Sinds half april werken we met een geheel nieuw fris team bij NIVO en willen we ondernemers in Edam-Volendam met alle marketing ondersteunen, online én offline.

Interesse?
Neem contact op met ron@nieuw-volendam.nl of bel naar +31(0)299-364830.

Adverteren in de NIVO: Succesverhalen van onze adverteerders!

Adverteren in de NIVO biedt uw bedrijf ongekende voordelen! Met een groot bereik binnen de gemeente Edam-Volendam en een trouw lezerspubliek, zorgen wij ervoor dat uw boodschap gezien wordt. Maar neem niet alleen ons woord ervoor; lees hieronder de ervaringen van tevreden adverteerders die dankzij de NIVO leuke resultaten hebben behaald!

Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wenst u het liefst benaderd te worden?*