Particulier drukwerk

Particulier drukwerk met een persoonlijke touch
Stap binnen bij onze gezellige drukkerij in de Burgemeester Van Baarstraat en ontdek acht decennia aan passie, vakmanschap en klantvriendelijkheid. Met een geschiedenis van ruim 80 jaar is Drukkerij NIVO het toonaangevende adres voor zowel zakelijk als particulier drukwerk, niet alleen in Edam-Volendam maar ook ver daarbuiten. Onze onderscheidende kracht schuilt in de veelzijdigheid van onze diensten, persoonlijke aandacht en de laagdrempeligheid die ons kenmerken. In de woorden van René Schilder, de drijvende kracht achter de drukkerij: ,,Of het nu gaat om een enkel exemplaar of een oplage van 100.000 stuks, wij staan klaar om iedere klant te helpen met hun drukwerk.”

Het leven zit vol bijzondere momenten die tastbaar drukwerk verdienen; het schattige geboortekaartje, de romantische trouwkaart of de nostalgische jubileumkaart. Bij Drukkerij NIVO vind je een verfijnde collectie kaarten voor elke gelegenheid. In nauwe samenwerking met vooraanstaande merken zoals Belarto, RPI/Family Cards en Buromac bieden wij een prachtige, eigentijdse kaartencollectie. Ontdek het volledige assortiment op hun websites of kom gezellig langs bij NIVO en blader door onze met zorg samengestelde kaartenassortiment. Zit je smaak er tóch niet tussen? Geen zorgen, dan creëren we natuurlijk iets op maat van jouw specifieke wensen.

Een leuk extraatje is dat bij het bestellen van een geboortekaartje bij Drukkerij NIVO, jouw kindje kans maakt om ‘Baby van de Maand’ te worden. Naast een eervolle vermelding in de krant, worden de gelukkige winnaars verwend met een rijkelijk gevulde pampertaart van Drogisterij Gerro & Esther, een prachtig bloemstuk van Bloembinderij Roses & More, en een gepersonaliseerd zilveren Nijntje-lepeltje van Het Zilverhuys.

Drukkerij NIVO staat garant voor professioneel drukwerk. Wil je meer weten? Neem een kijkje op onze drukwerksite!

Naar Drukwerk website