Algemeen

Alle fietsen van de Blokwhere ondergaan verlichtingscontrole

Veiligheid boven alles op basisschool de Blokwhere. Vorige week werd in samenwerking met de organisatie Veilig Verkeer Nederland een verlichtingscontrole uitgevoerd op het schoolplein.

 

Van de jongste leerlingen tot de directeur, iedereen die met de school te maken heeft stond met zijn of haar stalen ros in de rij om gekeurd te worden. Bijna alle fietsen kwamen door de verlichtingscontrole, op een enkele fiets na was het oordeel positief.

Met de hulp van verschillende vrijwilligers en de medewerkers van politie is weer gezorgd dat alle Blokwhere-leerlingen veilig de weg op kunnen. En dat geeft een fijn gevoel nu het weer vroeger donker wordt.

|Doorsturen

mark veldhuizen

2021-11-01 13:05:32

keigoede actie,hier,kunnen,andere scholen,een,voorbeeld,aan nemen.kinderen let op,verdien een tien,laat je,in het,donker,op de fiets,goed zien.

Aagie van Trijn van Kees Skietlood

2021-11-01 13:05:44

Zo te zien hadden de wijkagenten eerst even de troep van de alle avonden en nachten aanwezige hangjeugd opgeruimd. De hangjeugd zelf kunnen ze namelijk niet de baas, dus dan maar een opruimrondje voordat de foto's gemaakt worden. Dan lijkt het net of alles onder controle is... toch, wijkagenten?

Jaap

2021-11-01 16:40:50

Het zou fijn zijn als dit ook bij de automobilisten gebeurd Er rijden er er erg veel rond met 1 koplamp of achterlicht of helemaal geen licht of alleen dagrijverlichting  En te beroerd zijn om ff een ander lampje er in te doen

Guurd van der Plas

2021-11-02 02:35:56

Dat zou de politie moeten controleren/handhaven, Jaap. Net zoals ze al die nieuwe auto's met LED-verlichting aan de kant zouden moeten zetten, die stuk voor stuk NIET aan de wet voldoen (want ze verblinden allemaal). Maar ja, de politie heeft het te druk met op de foto gaan voor de NiVo.

Jaap

2021-11-02 16:48:59

Guurd van der Plas Ik zit elke dag langs de weg En hoeveel ik er tegen kom met ondeugdelijke verlichting is ongekend En er gewoon mee door blijven rijden

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld


Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties