Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

En weer gaat het in de slotseconden mis…

In de strijd om het Nederlands kampioenschap heeft Kras Volendam een belangrijk punt laten liggen tegen Hurry Up. In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, al had Hurry Up het beste van het spel. Volendam kwam echter sterk terug en vanaf 17-16 bleef het steeds aan de goede kant van de score.

Met een voorsprong van 20-17 werd de kleedkamer opgezocht voor de nodige rust. Volendam bleef ook na rust de bovenliggende partij, al werden er heel veel open kansen gemist. Ondanks dat de lat meerdere malen werd geraakt werd de voorsprong toch uitgebreid naar 33-28.

In de slotfase ging er van alles mis. Jordy Bayens viel zwaar geblesseerd uit en de gasten profiteerden heel snel van het voordeel en zo konden zij in de laatste seconde de gelijkmaker scoren en eindigde dit spektakel in een 34-34 eindstand.