Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

EVC verliest ook van Zwaluwen ‘30

De wedstrijd tegen Zwaluwen’30 was het hele seizoen in een notendop. Een zieke Ronald Schut, Jeffrey Karstens geblesseerd, Hamza el Ouahi en Oussama Chemlali waren afwezig, toch een behoorlijke wedstrijd spelen en vlak voor tijd alsnog verliezen. De eerste helft was om kort over te zijn: twee teams die elkaar in evenwicht hielden en geen hele grote kansen voor beide doelen. Een logische 0-0 ruststand tot gevolg.

In de tweede helft kregen bezoekers een overwicht en in de 67e minuut viel na een uitgespeelde aanval de 0-1. Twee minuten later was de stand alweer gelijk. Brian Rossenaar onderschepte de bal, ging een een-twee aan met Didider Karregat en half uit de draai passeerde Brian de doelman: 1-1.

Acht minuten voor tijd waren het echter de Zwaluwen die weer een voorsprong namen. EVC zette nog een keer alles op alles en Vince Mens tikte nog bijna de 2-2 binnen, maar de doelman keerde de inzet. Eindstand 1-2.

AFC verloor ook en met nog twee wedstrijden te gaan is het voor EVC nog steeds mogelijk om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Volgende week uit naar Olympia Haarlem, de week erna de laatste wedstrijd thuis tegen Always Forward.