Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Ook Bevo kansloos tegen oppermachtig Volendam

Na een intensieve eerste helft ging Volendam met een kleine voorsprong rusten en ondanks een kortstondige opleving van de Limburgers in de tweede helft verzekerde Volendam zich van een ruime overwinning. De wedstrijd werd in hoog tempo gespeeld en beide teams wisselden doelpunten af, maar Volendam behield een kleine voorsprong. Het team bleef druk uitoefenen en scoorde regelmatig, met onder andere een belangrijke goal van Robin Nagtengaal, waardoor ze met een voorsprong de rust in gingen met een stand van 14-11.

Ook in de tweede helft was Volendam de betere, ondanks enkele strafworpen voor Bevo, maar Evan de Lange bleef uitstekend keepen. Volendam bleef scoren, waardoor ze hun voorsprong vergrootten. Ze slaagden erin de wedstrijd onder controle te houden en wonnen uiteindelijk met een comfortabele marge van 32-23.

Met deze overwinning behoudt KRAS/Volendam de aansluiting met een mogelijke plek in de finales van de Best of Three. Op 18 mei wordt het allesbeslissende duel gespeeld tegen Drenth Groep/Hurry Up om 19:00 uur in de Opperdam. Kom onze mannen steunen.