Algemeen

Partnercontent

Zeg gefeliciteerd met bloemen

Zeg gefeliciteerd met bloemen

Gefeliciteerd zeggen met bloemen is net wat leuker dan met een kaartje. En een bos bloemen is altijd een goed cadeau. Gefeliciteerd zeggen middels een bos bloemen is altijd leuk bij een nieuw huis, een behaald diploma, een nieuwe baan en uiteraard met een verjaardag. Een bos bloemen maakt iemand nóg blijer met de feestelijke gebeurtenis.

Wanneer kun je gefeliciteerd zeggen met een bos bloemen?

Gefeliciteerd zeggen met een bos bloemen, is altijd goed. Je zal de ontvanger zeker een lach op het gezicht toveren als de bloemen bezorgd worden. Bloemen kun je zo samenstellen, dat het ook past bij de situatie en bij de persoon aan wie je de bloemen bezorgd. Ga voor kleurig en fleurig bij een gefeliciteerd-bloemetje. Een paar voorbeelden wanneer je gefeliciteerd kan zeggen middels bloemen:

  • Een verjaardag
  • Een trouwdag
  • Een jubileum
  • Een nieuwe baan
  • Een nieuwe woning
  • Het behalen van een mooie prestatie als een diploma of een sportprestatie
  • Aan het einde van de Wandelvierdaagse

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar bij elke situatie dat je ‘gefeliciteerd’ zou zeggen of als je een kaartje zou sturen, kun je ook een bos bloemen sturen.

Verras iemand met bloemen en meer

Bij verschillende online bloemisten heb je ook de keuze om een kaartje te sturen, waar je een persoonlijke boodschap op kwijt kunt. Deze wordt dan bij de bloemen mee bezorgd. Verder zijn er vaak nog flessen wijn, chocolade of vazen te koop bij de bos bloemen. In welke situatie zou jij wat extra’s toevoegen bij je gefeliciteerd-bloemetje?.

Gefeliciteerd-bloemen online bestellen

Heb je even geen tijd om naar de markt te gaan of om naar de regionale bloemist te gaan? Bestel je bloemen dan online. Je kunt zelfs last minute je bloemen bestellen. Het kan iedereen overkomen dat het je ineens binnenschiet dat je tante jarig is. Ga dan naar een online bloemist. Bijvoorbeeld Regiobloemist. De bloemen worden dan na de bestelling naar de dichtstbijzijnde lokale bloemist bij de ontvanger gestuurd. Deze bloemist maakt de boeketten op en bezorgd deze. De bezorging zal bijna altijd persoonlijk zijn, omdat de bloemen niet buiten kunnen blijven staan.

Regiobloemist: eenvoudig mooie bloemen laten bezorgen

Eenvoudig bloemen bestellen én bezorgen kan onder andere bij Regio Bloemist. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten. De samenwerking met de regionale bloemisten zorgt ervoor dat de bezorging snel en voordelig gaat. Bekijk nu de website van Regiobloemist.

|Doorsturen

Uw reactie