Ondernemend

De urenregistratie app die zichzelf regelt

partnercontent

Als je een bedrijf hebt dat klanten per uur voor haar diensten laat betalen, moet je zorgen dat je urenregistratie op orde is. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is er tegenwoordig goede software beschikbaar om dit probleem te tackelen en hoef je niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van OutSmart? Deze firma heeft software voor de urenregistratie ontwikkeld waardoor de binnen- en de buitendienst goed met elkaar kunnen communiceren. Daardoor weet je zeker dat geen gewerkte minuut in de administratie verloren zal gaan. Veel bedrijven werken reeds met deze software en bijbehorende apps en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Los de problemen met de urenregistratie op waar jij altijd tegenaan loopt
Als je als monteur op pad bent, is het belangrijk dat vastgelegd wordt welke taken jij uitgevoerd hebt en hoe lang je daar mee bezig bent geweest. Om die reden is het ook aan te raden om met de software van OutSmart te gaan werken, omdat de monteur in zijn app kan aangeven wat hij heeft gedaan. Deze gegevens worden gelijk doorgestuurd naar het centrale programma van de binnendienst waardoor de administratie dus altijd up to date is. Dat scheelt een hoop miscommunicaties maar bovenal scheelt het heel veel werk. Wanneer de monteur namelijk aan het eind van de dag zijn of haar urenregistratie nog moet doen, kun je er bijna zeker van zijn dat er heel gemakkelijk fouten in de administratie sluipen. Dat zal je bedrijf geen goed doen.


Als je urenregistratie op orde is, hou je meer tijd over voor je bedrijf
Een bedrijf runnen is een hele taak en daarom is het belangrijk om te zorgen dat je geen tijd verspilt aan zaken die veel beter geregeld hadden kunnen worden. Zorg daarom dat je met de software van OutSmart gaat werken, omdat je zult zien dat jij als ondernemer meer tijd overhoudt en dat je je klanten een veel beter overzicht kunt tonen van de geleverde werkzaamheden. Zo kun je ook altijd zien wat gedaan is in het geval de klant onduidelijkheden ervaart of klachten heeft. Kijk daarom een keer op de site om te zien of deze software ook voor jouw bedrijf geschikt kan zijn. Mocht je de overstap willen maken, dan kan dat in een mum van tijd geregeld worden.


Wil je het eerst 30 dagen proberen?
Mocht je eerst graag willen weten of je met dit programma goed uit de voeten kunt, dan kun je het altijd dertig dagen op proef gebruiken. Deze periode is vrij van kosten en stelt je daarom optimaal in staat om te kijken of het werken met deze vorm van urenregistratie je bevalt. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. De medewerkers staan je graag te woord om op al je vragen antwoord te geven.

Wil je meteen met je proefperiode beginnen, dan kun je dat gelijk gaan regelen op de site van dit bedrijf.

|Doorsturen

Uw reactie