Overledenen 2022

Algemeen

Overleden

Dhr. H. Tol

Beetje bij beetje heb je ons verlaten, we konden niet zo goed meer met je praten. Je was op een gegeven moment zo teer, de man van vroeger was je niet meer. Maar nu je voorgoed bent heengegaan, zeggen wij dank je voor alles wat je hebt gedaan

Na een dierbaar leven voor degenen die hij liefhad, heeft hij nu de rust gevonden die hij heeft verdiend. Bedroefd om het verlies, maar dankbaar voor de vele mooie jaren samen met hem, delen wij u mede dat, op de leeftijd van 84 jaar en voorzien van het H. Sacrament der Zieken van ons is heengegaan, mijn lieve man, onze (schoon)vader en bap.

Henk Tol
Echtgenoot van Betje Zwarthoed
* 31-03-1938 ~ † 29-08-2022

E.C.T. Tol-Zwarthoed
Nel en Dick
   Bianca en Rick
     Amy
   Johan
   Robin
Winfried en Manuela
   Rik
   Bo
Alice en Quido
   Kees
   Suzanne en Joep

Henk is overgebracht naar Nicodemus Familiekamer 1 “De Thuiskomst”aan de C.J. Conijnstraat 6 te Volendam. Hier is maandag, dinsdag en woensdag van 17:00 tot 20:00 uur gelegenheid om afscheid van hem nemen en ons te condoleren.

De uitvaartdienst wordt gehouden op donderdag 1 september om 13:30 uur in de Vincentiuskerk. Aansluitend volgt de begrafenis op de R.K. Begraafplaats aldaar. Na afloop ontmoeten wij u graag nog in Hotel-Restaurant Le Pompadour aan de Haven 142 te Volendam.

Wij vertrekken donderdag om 13:15 uur met een lopende stoet naar de Vincentiuskerk.

Correspondentieadres:
Mw. E.C.T. Tol-Zwarthoed
Haven 48
1131 ES Volendam

Klik HIER om de advertenite in hoge resolutie te bekijken.

|Doorsturen

Uw reactieKlik hier voor de overledenen van 2021