Algemeen

Grote deelname aan ‘Hart onder de riem’-loop

Omdat de middenstand en horeca het heel zwaar hebben in deze coronatijd en de zwaarste economische klappen ondergaan, is het initiatief ontstaan om hen een hart onder de riem te steken met het houden van een vredige wandeling. De “Hart onder de riem”-loop werd zondagmiddag gehouden.

 

De organisatie ervan was in handen van Thom Keizer, Elza Kwakman en Monique Konter. De hoop was vooraf dat er zo’n 400 deelnemers zouden zijn. En dat kwam uit, want dit aantal werd ruimschoots gehaald en een wandeling werd gemaakt over de dijk.

Het initiatief werd zéér gewaardeerd door de horeca en ondernemers, die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken in deze moeilijke tijd. Het eindpunt was het Europaplein waar een applaus gegeven werd.

|Doorsturen

jannig

2021-03-01 16:02:51

Tsja en maar janken dat de horeca niet open kan.

Wel eens gehoord dat de jeugt overal schijt aan heeft...

Dan hou je dit virus in stand...volendammers moeten ten koste van alles bij elkaar blijven komen! Ze begrijpen er niets van,de prinsjes en prinsesjes hebben het zooo zwaar. Hoe moet dit als ze straks echt tegenslagen in het leven krijgen... Vraag ik mij en velen met mij af.

Jaap

2021-03-03 13:38:45

Helemaal waar Jannig Onbegrijpelijk dat onze burgermoeder dit toestaat

Uw reactie


Ook hier adverteren?
Weer

 

Poll

Als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden worden gehouden wie krijgt dan uw stem?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten