Algemeen

Hardhouten podium en zitbanken op het Europaplein

Eind vorig jaar zijn op het Europaplein en in de Zeestraat de bomen geplant. Tevens vond er graafwerk plaats voor de fundering van een podium en een grote planten-bomenbak. Met hardhouten plankdelen is het podiumpje opgebouwd naast de fontein.

 

Ook zijn de bottermasten met verlichting weer geplaatst. Zo ziet het Europaplein er keurig netjes uit. De bestrating in stroken die hier is aangelegd is in de vorm van een Volendammer bontje gedaan. Bij de entree van winkelcentrum Havenhof en de fietsenstalling op de kop van de Rokersgracht, zijn twee hardhouten zitjes gecreëerd.

Bij de eerste aanblik denkt men dat het twee tassen met balken zijn, maar het zijn zitbanken, die mooi in de omgeving passen. Zo wordt de inrichting van de Zeestraat en het Europaplein steeds meer verfraaid.

|Doorsturen

Jaap

2020-01-18 00:05:53

Dat hele Europaplein is weggegooid geld 

Had een mooi onderwerp geweest in het programma Over de Balk 

Oude situatie was niets mis mee Riolering enz vervangen Opnieuw asfateren en het had weer spik en span geweest Maar Nee onze gemeente moest er weer miljoenen tegenaan gooien van ons belasting geld waar we niets wijzer van zijn geworden

Jaap

2020-02-01 07:04:19

Hallo,

Ik ben Jaap en ik houd van negatief doen en mij focussen op dingen die niet goed gaan in mijn ogen.

Maar ik realiseer mij niet dat ik in een van de rijkste landen ter wereld woon, waar de dingen goed geregeld zijn.

Uw reactie