Algemeen

Noordeinde deels voorzien van nieuw wegdek

Onlangs is een gedeelte van het Noordeinde, de toegangsweg naar de dijk, geasfalteerd. Ter hoogte van Kras Recycling bevindt zich een mooi, egaal wegdek. Het gloednieuwe asfalt is aangebracht tot het punt waar de wegversperring en bijbehorende stoplichten staan.

 

Het gebied was al een tijdje toe aan een nieuwe laag asfalt. Het oude wegdek zat vol scheuren en gaten, die provisorisch bedekt en gevuld waren door wegwerkers. Tevens is van de gelegenheid gebruik gemaakt om het nieuwe wegdek gelijk te voorzien van nieuwe belijning.

Een stukje verderop, ook op het Noordeinde, maar dan op de dijk, is het wegdek ook nodig toe aan vervanging. Al jaren kampt het asfalt bovenop de dijk met scheuren, gaten en delen van de weg die aangevuld zijn met straatstenen. Hoog tijd om ook dit gedeelte onder handen te nemen.

|Doorsturen

Fred

2021-08-13 12:55:32

Nooordeinde voorzien van nieuw wegdek ziet er goed uit, kom hier eens kijken op de Seevancksweg Oosthuizen,zie je wat een troep ze hier van hebben gemaakt. Schandalig zo als dit er uit ziet.

mark veldhuizen

2021-08-14 21:34:14

het oorgat,in,edam,mag,ook,wel,geasfalteerd,worden,daar rijdt,men,ook,niet echt lekker.

Fred

2021-08-28 10:20:16

Klungelwerk wegdek aan de Seevancksweg Oosthuizen

Nog steeds niemand gezien van de Gemeente of verantwoordelijke aannemer. Blijkt wel weer eens dat er geen aandacht is voor misstanden gemeld aan de Gemeente Edam Volendam door  bewoners

Uw reactie