Algemeen

Voorjaarsconcert van Vocaal Ensemble en Alphens Kozakkenkoor

De Vincentiuskerk was zondagmiddag gevuld met zo’n 300 muziekliefhebbers tijdens het Vrolijk Voorjaarsconcert van het Volendams Vocaal Ensemble en het Alphens Kozakkenkoor. Het publiek kon genieten van Byzantijnse en liturgische liederen, afgewisseld met opera-operette en musical.

Bij het openingslied kwam het Alphens Kozakkenkoor, al zingend met het lied “Velikaya Yekteniya” van achter uit de kerk naar voren lopen, om plaats te nemen op het altaar-podium. Hierna sprak Gré Hansen het welkomstwoord uit, en zij was diep onder de indruk van deze speciale en spectaculaire opening van het concert. In het begin was het programma stemmig. Bij de keuze van de zangstukken was rekening gehouden met de vastentijd naar de aanloop van het Paasfeest. Na de pauze opende het Volendams Vocaal Ensemble. Een lentegevoel werd gekweekt met mooie zangstukken.

|Doorsturen

Piet van Dam

2019-04-26 15:53:34

Beste redactie,

Een mooie ressencie van ons concert met het VVE in Vincentiuskerk. Het krantenknipsel hebben wij ook toegestuurd gekregen via een bezoeker. Mijn vraag is echter klopt het aantal van 300 bezoekers wel een beetje? Voor mijn gevoel waren er minder. Ik ga er vanuit dat jullie dit aantal niet zomaar plaatsen toch?

Namens PR Alphens Kozakkenkoor

Piet van Dam 

Uw reactie