Algemeen

Wegdek Europaplein wéér opengebroken

Voor de zoveelste keer is het wegdek van het pas opnieuw bestraatte Europaplein opengebroken. Nadat eerder kuilen gegraven waren voor de ondergrondse afvalcontainers en het aanleggen van twee fietsstroken in de Zeestraat bij de rotonde met de Julianaweg, is afgelopen week een groot vlak straatklinkers verwijderd op het Europaplein voor de woonhuizen op de Ventersgracht, vlak naast de fontein.

 

Hier werd de bekisting aangebracht voor een fundering waarin beton gestort gaat worden. Er komt een klein podium met zitbanken erbij. In het midden van het opengebroken vlak komen drie bomen te staan, die binnenkort geplant worden.

Rondom het deel van het plein waar de graaf/funderingswerkzaamheden plaatsvinden zijn hekken geplaatst, zodat fietsers en wandelaars niet in de kuil kunnen vallen.

|Doorsturen

Jaap

2019-11-25 12:03:22

Gemeente weet niet meer wat ze met het belastingsgeld moeten doen Dus gooien ze het maar weer over de blak

Jaap

2019-11-25 16:48:33

Ook weer zoiets een busbaan aan weerszijden van de Zeddeweg stukje van anderhalve kilometer weer miljoenen over de balk Geld had beter besteed kunnen  worden aan de 3e ontsluitingsweg vanaf de N244 naar de Dijkgraaf Poschlaan

Uw reactie