Algemeen

Wegwerkzaamheden op de Zeddeweg en N247

Al enkele maanden wordt gewerkt aan de reconstructie van de bushalte op de Zeddeweg nabij Hotel Volendam, bij de rotonde met de splitsing van de N247. Voor de bussen wordt een rijbaan naast de Zeddeweg aangelegd tot aan de halte.

 

Daarbij wordt ook een nieuwe aansluiting gemaakt voor het fietspad, dat aangelegd gaat worden aan de oostzijde van de N247 tussen Monnickendam en Hotel Volendam in Katwoude. Zodoende hoeven fietsers niet meer de drukke N247 over te steken bij de rotonde of bij de stoplichten nabij de rioolwaterzuiveringsinstallatie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de provincie Noord-Holland. De planning is dat de totale reconstructie van de wegindeling van de N247 twee jaar zal gaan duren. Doel is een verbetering van de veiligheid en doorstroming op de N247 te bewerkstelligen.

|Doorsturen

marian

2020-06-13 19:32:57

heb zo langzamerhand het idee dat wij worden gediscrimineerd in plaats van andersom. zw.piet weg-straat namenweg-beelden weg- aflevering in tv serie weg-plunderingen door betogers, blijft er nog iets over of zijn wij door linkse partijen buiten spel gegaan. helaas moet je dan maar met grof geschut terug slaan.       en iemand die het hier niet mee eens is, jullie weten wat je te doen staat of mis je dan je uitkering want die is dan wel makkelijk ondanks dat je hier in nederland zoveel niet aan staat.

Jaap

2020-07-06 13:35:24

Dat had ik al lang door Wij discrimineren niet met Zwarte piet enz enz maar wij worden gediscrimineerd door dat zootje wat onze regering heeft binnengehaald met hun islam daarom stemmen wij PVV

Kees

2020-07-13 05:54:00

????     heerlijke reacties, goed over nagedacht ook....   Ik schaam me weer om Volendammer te zijn...

Uw reactie