Algemeen

Harmonicabus reed zich vast op Vincentiusweg

Woensdagmiddag rond 15.30 uur was er geruime tijd geen doorgang mogelijk op de hoek Vincentiusweg/Roerstraat (nabij het graf). Hier was een harmonicabus van EBS de krappe bocht om gegaan. De bus kwam hopeloos vast te zitten.

De achterwielen zakten weg in de zandgrond naast het wegdek. Zodoende kon de chauffeur de lange bus niet meer voor- of achteruit rijden. Een servicewagen van EBS kwam even later aanrijden en de monteur moest de schade aan de bus ter plekke herstellen.

Het was voor de bestuurder van de bus vervolgens een hele bedoening om de weg te kunnen vervolgen, want aan de voorzijde was er maar enkele centimeters ruimte naast de daar geparkeerd staande auto’s.

|Doorsturen

Cor

2019-06-14 10:01:26

Ik rijd dagelijks met deze lijn, maar vaak mogen we zo doorlopen omdat het inchecken dan niet mogelijk is i.v.m. pc storing van de Bus. Donderdag checkte ik uit bij de Amvo, i.p.v. 4,56 euro was de prijs nu 0,56 eurocent. Vandaag vrijdag 14 juni 06.15 uur stopte de bus bij halte Broek in Waterland (Dorp) na het inchecken van de passagiers aldaar zei de chaufeur, jullie mogen allemaal uitstappen deze bus is defect. De stroom is dan waarschijnlijk op, maar zijn knipperlichten werkte nog wel. Kortom, soms problemen, maar ook vaak goedkoop reizen.

jaap

2019-06-15 16:15:14

Wat moet zo'n bus in godsnaam op de Roerstraat en Vincentiusweg doen Daar zijn geen halte's

Mark Veldhuizen

2019-06-17 14:39:28

Hij was een beetje dom,hij was een beetje dom

Uw reactie