Ondernemend

Partner content

De beste strategie om Patience te winnen

Klondike Solitaire, is het klassieke solitaire oftewel Patience. Klondike is waarschijnlijk het bekendste solitaire-spel ter wereld. De regels van dit spel zijn bij bijna iedereen bekend, maar toch lukt het lang niet iedereen om te winnen. Daar gaan we nu verandering in brengen door je een aantal handige tips te geven. 

Niet alle patience spellen zijn altijd op te lossen. Het hangt er maar net van af hoe de kaarten gedeeld zijn. Toch kun je met deze tips Patience makkelijke uitspelen.

Met deze 7 tips wordt het spelen van Patience een stuk makkelijker

1. Draai de eerste kaart van de stapel om voordat je andere zetten doet. Het verhoogt het aanvankelijke aantal mogelijke zetten en geeft je gelijk de mogelijkheid om een ​​betere keuze te maken.

2. Verplaats altijd een aas of twee naar de basis wanneer dit mogelijk is. Deze regel lijkt overduidelijk maar er zijn genoeg spelers die liever een hele rij afsluiten met een Aas dan de aas weg te leggen.

3. Keer gesloten kaarten gelijk om wanneer dit mogelijk is. Als je de keuze hebt uit meerdere gesloten kaarten, kies dan altijd eerst de langste rij.

4. De beste zet is er een die je de mogelijkheid geeft om andere zetten te doen of gesloten kaarten om te draaien. Nutteloze zetten kun je beter niet maken.

5. Maak geen lege kolom als je geen koning hebt om deze op de vrije plaats te leggen. Je wint niets met een lege stapel. Omdat je alleen koningen of series die beginnen met een koning op een lege cel kunt plaatsen, houd je beter al je opties open tot je een koning,

6. Als je de keuze hebt tussen een zwarte koning en een rode koning om een ​​veld mee te vullen, wees dan voorzichtig in je beslissing. Kijk naar de kleur van de overige open kaarten om vervolgens een kleur te kiezen. Als je bijvoorbeeld een rode boer hebt die een aantal verborgen kaarten blokkeert, moet je een rode koning selecteren en dan wachten op een zwarte koningin.

7. Wanneer je de versie speelt waarbij je drie kaarten tegelijkertijd uit de trekstapel pakt, let dan altijd goed op de kaarten die onder de bovenste kaart liggen en gebruik deze informatie bij het bepalen van de juiste volgorde.

|Doorsturen

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld


Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties