Fotowedstrijd

De herfst op de foto
Voor fotografen één van de meest favoriete jaargetijde: HERFST! Prachtige warme kleuren, vallende bladeren van bomen, ochtenddauw op een spinneweb. Zomaar een paar sfeertjes die te vangen zijn in deze periode.

Wij zijn zeer benieuwd naar wat jullie allemaal kunnen vastleggen met de camera. Trek er op uit richting Middelie, Kwadijk, Hobrede, Oosthuizen of Warder en geniet... maar ook hartje Edam is prachtig!

Een professionele jury bestaande uit Piet Blaauw (foto Blaauw), Jan Tuijp (BZN) en René Schilder (NIVO) zal de inzendingen beoordelen en hieruit de mooiste kiezen. Voor de winnaar wacht een fotocursus bij Foto Blaauw en een prominente vermelding in abonneekrant de Nivo. De beste drie inzendingen krijgen hun foto op groot formaat afgedrukt en ingelijst.

U kunt uw inzending uploaden (en voorzien van een stukje tekst) via: www.nieuw-volendam.nl Insturen kan t/m zaterdag 21 december. De winnaars krijgen daarna persoonlijk bericht.


Lente, zomer, herfst, winter en drone
Ieder jaargetij heeft zo zijn charmes en daarom zullen de herfst en wintereditie ook aan bod komen. Tevens willen we een drone fotowedstrijd organiseren. Daarover later meer.


Bekijk hier de ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Vink "Herfst 2019" en "ik ben geen robot" aan om je foto te plaatsen op deze website: