Fotowedstrijd

De lente op de foto
We zijn al een paar dagen onderweg in de lente van 2019 en wat zijn de voorjaarskleuren prachtig. De heerlijke frisse ochtenden en unieke zonsondergangen. Nieuw leven in de weide en de lucht… fantastische decors om vast te leggen met uw camera.

Wij zijn op zoek naar de mooiste foto’s binnen de grenzen van de gemeente Edam-Volendam. Dus ook Middelie, Kwadijk, Hobrede, Oosthuizen en Warder. Dus stof uw prachtige camera en lenzen af en ga op pad!

Een professionele jury bestaande uit Piet Blaauw (foto Blaauw), Jan Tuijp (BZN) en René Schilder (NIVO) zal de inzendingen beoordelen en hieruit de mooiste kiezen. Voor de winnaar wacht een fotocursus bij Foto Blaauw en een prominente vermelding in abonneekrant de Nivo. De beste drie inzendingen krijgen hun foto op groot formaat afgedrukt en ingelijst.

U kunt uw inzending uploaden (en voorzien van een stukje tekst) via: www.nieuw-volendam.nl Voor de lente fotowedstrijd hanteren we ± een maand inzendtermijn (in dit geval tot uiterlijk zondag 5 mei). De winnaars krijgen daarna persoonlijk bericht.

Lente, zomer, herfst, winter
Ieder jaargetij heeft zo zijn charmes en daarom zullen de zomer, herfst en wintereditie ook aan bod komen.
Om alvast te noteren in uw agenda:
LENTE fotowedstrijd NU t/m 5 mei
ZOMER fotowedstrijd 1 t/m 30 juni
HERFST fotowedstrijd 1 t/m 30 september
WINTER fotowedstrijd 1 t/m 31 december

Bekijk hier de ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Vink "Lente 2019" en "ik ben geen robot" aan om je foto te plaatsen op deze website: