Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Een belangrijke stap richting marktleiderschap

Hein Koning breidt uit

Terwijl de verbouwing aan de voorgevel en op de begane grond van Administratiekantoor Hein Koning in volle gang is, worden in de directiekamer ambitieuze plannen gesmeed. Met de overname van Administratiekantoor Runderkamp, die eind dit jaar wordt bezegeld, zet het kantoor een grote stap richting hun doel om het beste administratiekantoor van Nederland te worden. Afgelopen donderdag hebben beide kantoren een gezamenlijke personeelsdag georganiseerd en zaterdag hebben ze alvast als één team meegedaan aan een bedrijvenvoetbaltoernooi in het FC Volendam stadion, een prachtige symboliek van de aanstaande samenwerking.

Tom Koning, directeur van Hein Koning, benadrukt dat de integratie van Runderkamp zorgvuldig zal verlopen, met speciale aandacht voor de klanten van Runderkamp. ,,Het is essentieel dat klanten weten dat er voor hen weinig verandert. Jan Buijs, Ronald Kwakman en de rest van het Runderkamp team blijven hun vertrouwde contactpersonen, waardoor de continuïteit gewaarborgd is,” aldus Koning. 

Jan en Ronald, afdelingsdirecteuren van het overgenomen kantoor, delen deze visie. ,,Voor ons was het belangrijk dat onze klanten niet alleen dezelfde service behouden, maar ook profiteren van de extra mogelijkheden die Hein Koning biedt,” zegt Buijs. ,,De integratie verloopt soepel omdat we al met hetzelfde systeem werken, wat de overgang vrijwel geruisloos maakt.”

Hein Online App

Een belangrijk speerpunt in de toekomstplannen van Hein Koning is de Hein Online app. Deze innovatieve tool biedt klanten eenvoudig toegang tot hun administratie en belastingzaken. ,,Hein Online werkt zeer efficiënt en we zien dat veel klanten hier enthousiast over zijn,” licht Koning toe. ,,Het gebruik van deze app biedt ook klanten van Runderkamp de mogelijkheid om hun zaken nog beter te regelen.”

Strategische investering

De verbouwing van het kantoor van Hein Koning is meer dan esthetisch; het is een strategische investering in de toekomst. ,,We creëren niet alleen meer werkplekken, maar zorgen ook voor een moderne, inspirerende werkomgeving,” legt Koning uit. ,,Een goede werkplek helpt ons bij het aantrekken en behouden van de beste mensen en die zijn belangrijk om als kantoor ook beter te worden. Hiervoor hebben we verschillende fases in gang gezet, waaronder de overname van Administratiekantoor Runderkamp en de kundige mensen die zij meebrengen. Daarnaast blijven we alert op meer potentiële overnames. We blijven ambitieus.”

”‭Jan‭, ‬Ronald en de rest van het team blijven de‭ ‬vertrouwde‭ ‬contactpersonen van Runderkamp klanten‭, ‬waardoor de continuïteit‭ ‬gewaarborgd is”‭ ‬

Buijs en Kwakman zijn optimistisch over de toekomst. ,,We zien deze overname als een kans om verder te groeien en onze dienstverlening te verbeteren,” zegt Kwakman. ,,Met de gezamenlijke expertise en middelen van beide kantoren kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Dat is uiteindelijk waar het om draait. Het bieden van een stabiele toekomst aan onze medewerkers, gecombineerd met extra faciliteiten voor onze klanten, was doorslaggevend in ons besluit om met de overname in te stemmen.” Daarnaast zien Buijs en Kwakman in de overname ook nieuwe kansen voor hun medewerkers. ,,Onze medewerkers krijgen meer mogelijkheden om zich te specialiseren en door te groeien binnen de organisatie,” zegt Buijs. ,,Dit is niet alleen goed voor hen, maar uiteindelijk ook voor onze klanten.”

Ambitie en groei‭ ‬

De overname van Runderkamp door Hein Koning markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van beide kantoren. Met vernieuwde huisvesting, innovatieve tools zoals Hein Online, en een duidelijke focus op klanttevredenheid en personeelswelzijn, is Hein Koning goed op weg om hun ambitieuze doelstelling te bereiken. ,,We streven naar een toekomst waarbij klanten en medewerkers zich bij ons thuis voelen. Hun successen maken onze successen en dat helpt ons onze ambities te realiseren,” concludeert Koning.

Fotogalerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *