Algemeen

CarMar bewoners verrast door gigantische stoet Dodge RAM trucks

Brullende motoren en lachende gezichten in overvloed zondag langs de Wieringenlaan in de Broeckgouw. Tientallen Dodge RAM trucks stonden in de rij om de CarMar-bewoners te verrassen. Onder toeziend oog van de complete wijk betraden de jongens en meiden in de gigantische Amerikaanse bakbeesten.

 

Zondagochtend vormde zich een honderden meters lange stoet met ronkende motoren, oorverdovende toeters en complete lichtshows. Dodge RAM-liefhebbers kwamen uit alle uithoeken van het land om bewoner Tim en zijn vrienden te verrassen.

Met de CarMar-bewoners eenmaal opgepikt, vertrokken de glimmende monsters voor een mooie rit in de omgeving. Na afloop stond in het CarMar-huis de koffie en taart klaar voor bewoners, ouders en chauffeurs. Alle betrokkenen kijken terug op een onvergetelijke dag gevuld met paardenkracht en motorengeweld.

|Doorsturen

Maart van de Loefpuupel

2021-10-29 12:50:56

Dit aso-volk reed ook luid brullend in file over het fietspad langs het zwembad en de Friesche Vlaak. Fietsers, voetgangers en rollatorgebruikers moesten het gras in voor ze om lijf en leden te redden. En maar leuke stukjes schrijven over deze jongens, want ze zijn zo lief voor de CarMar bewoners. Bah! Mag ik even een teiltje, Nivo?

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld


Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties