Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Domper voor zaterdag 1 na verlies tegen DVS’33

Het was niet alleen dat Volendam met 1-3 verloor, maar net zo belangrijk waren de overwinningen van de concurrenten in het onderste deel van het rechterrijtje. Volendam begon sterk aan de wedstrijd en het had na één minuut zomaar al op voorsprong kunnen komen maar de kans werd niet verzilverd.

Volendam zette hoog druk maar de ervaren verdedigers uit Ermelo kwamen toch vrij makkelijk en goed voetballend onder deze druk uit. In de eerste helft werd er niet gescoord. Wel viel er een flinke regenbui, waardoor de spelers doorweekt de kleedkamer opzochten.

Na rust scoorde DVS’33 een prachtige doelpunt, maar tien minuten later was het alweer gelijk toen Dave Zwarthoed de keeper kansloos liet. Binnen de minuut was het echter alweer 1-2 en net voor tijd werd de wedstrijd beslist en verloor Volendam deze belangrijke wedstrijd met 1-3.