Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

EVC komt terug na achterstand maar wordt niet beloond

Helaas is het niet gelukt om de thuiswedstrijd tegen OSV winnend af te sluiten, maar wat heeft EVC vandaag in de tweede helft karakter getoond. Op voorhand was er eerst een keepersprobleem en daardoor moest Mark Uijlenhoed noodgedwongen plaatsnemen tussen de palen. Ook Vince Mens en Ronald Schut, allebei ziek, begonnen toch in de basis voor deze belangrijke wedstrijd.

Bij een aanval van OSV wilde Niek van Diepen de voorzet eruit halen, maar tikte de bal ongelukkig in eigen doel, 0-1. Even later werd het zelfs 0-2, maar Ronald Schut schoot van dichtbij via de binnenkant van de paal raak, 1-2.

Toen OSV direct na de rust 1-3 maakte, leek de wedstrijd gespeeld. Leek, want OSV kwam er niet meer aan te pas. Eerst zorgde Didier Karregat voor de 2-3 en daarna maakte Jeffrey Karstens de 3-3. Met nog 5 minuten op de klok kwam EVC aan de leiding door Brian Rossenaar. OSV kreeg ver in blessuretijd nog een strafschop en zo werd de eindstand 4-4. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen’30.