Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

EVC verzuimt laatste plaats over te doen aan AFC

Het had vandaag moeten gebeuren en het leek er ook echt op dat EVC ruim zou winnen van AFC. Zonder zelf echt goed te spelen waren de Edammers toch veel beter dan de gasten uit Amsterdam en het was Brian Rossenaar die met een gerichte kopbal de 1-0 op het scorebord zette. Toen even later Ronald Schut de keeper kansloos liet, leek het een mooie en makkelijke middag te gaan worden maar niets was minder waar.

In de tweede helft viel uit een counter de 1-2 en vijf minuten later werd knullig uitverdedigen direct afgestraft, 2-2. Het leek vervolgens een dramatische middag te worden toen bij een volgende counter met nog 10 minuten op de klok AFC de stand op 2-3 bracht.

Niek van Diepen werd naar voren gestuurd en zowaar kwam EVC terug in de wedstrijd. Oussama Chemlali frommelde de 3-3 binnen en in de 90e minuut haalde de doelman van AFC nog een schot van Ronald Schut uit de kruising. In blessuretijd ging de inzet van Didier Karregat precies langs de verkeerde kant van de paal. Eindstand 3-3 en daar schiet EVC weinig mee op.