Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Handbal Garage Kil verliest ook dik van Velo

Met slechts drie gewonnen wedstrijdstrijden uit de laatste vijftien competitiewedstrijden bezetten de Volendammer handbaldames op dit moment de 10e plaats op de ranglijst. Alleen PSV en E&O, waarvan werd gewonnen, staan onder Volendam.

n

Ook tegen Velo waren de dames kansloos. Alleen in de beginfase nam Volendam een 3-2 voorsprong maar daarna was het Velo dat de voorsprong gestaag uitbreidde. Met de rust was er al een 10-16 voorsprong genomen. Na 7 minuten in de tweede helft was de achterstand voor Volendam al opgelopen tot 12-22 en liep Velo alleen maar verder weg en was de eindstand 19-31.

Trainer Makay maakt zich nog geen zorgen maar er zullen toch punten moeten worden gepakt anders ligt het degradatiespook toch wel nadrukkelijk op de loer.