Algemeen

Missieteam stuurt acht ton levensmiddelen naar Oekraïne

Maar liefst acht ton aan voedsel, medicijnen, kleding en meubels is vanuit Volendam aangekomen in Oekraïne. Het Missieteam heeft zich de afgelopen periode weer hard ingezet voor mensen die het minder goed hebben. Dit maal gingen er trailers vol levensmiddelen naar het oorlogsgebied in Oekraïne.

 

Het team van Aaf Beers ontving een reeks hartverwarmende foto’s uit het oorlogsgebied. Behoeftige mensen, ouderen en kinderen die een glimlach niet kunnen onderdrukken bij het ontvangen van kleding, voedsel, medicijnen of een knuffeldier.

 

Die plaatjes zijn waar de mensen van het Missieteam het voor doen. Weten dat hun harde werk beloond wordt. En dat alle levensmiddelen bij de juiste mensen belanden. Momenteel zijn er twee vrachtwagens onderweg naar Lesbos in Griekenland om daar behoeftige mensen bij te staan.

|Doorsturen

Theo Lambregts

2022-09-02 12:06:35

Zo te zien komen de Ukrainers nog niet om van de honger. De welvaartsziekte obesitas viert er onmiskenbaar hoogtij. Hebben ze de persoonlijke spullen welke gestolen/ gestript werden van de MH-17 slachtoffers mee terug gegeven?

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld


Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties